Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miért porzik le a fal festés...

Miért porzik le a fal festés után?

Figyelt kérdés
Egyszer lepotyogott kicsit fal,férjem kijavította,lefestette és kb 2 hónap után elkezdett leporzani.Aztán apu csinálta meg,megint leporzott.Most megint kijavította de vakolás elött lekente falfix-el és vakolás után is. De festéket még nem rakott rá,jövőhéten akart rakni,de megint elkezdett leporozni...Azt hiszem a vakolatra tett most legutóbb gipszet is,de már nem tudjuk mi lehet a baj.
2010. aug. 11. 21:40
 1/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy tévedek, de így elsőre salétrom lesz..
2010. aug. 12. 05:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Én nem értek hozzá de ha salétrom hogy kerűlt oda és mit lehet ellene tenni???
2010. aug. 12. 20:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Az bizony salétrom!Verjétek le ott azon a részen a vakolatot majd hagyjátok a falat száradni pár napig,utána vegyetek egy zsák szárító vakolatot,azt a zsákon leírt módon keverjétek meg vízzel és azt kenjétek fel!Pár nap száradás után gletteljétek le és úgy fessétek le.Ezt tudom javasolni,bár a salétrom egy nagyon makacs dolog és nehéz ellene tenni.Sok sikert! Egy kőműves voltam.
2010. aug. 25. 22:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Kőművesnek: Köszönöm széepn!!!!
2010. aug. 26. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!