Kb. 2000 db. kis csö lakkozása?
Kb 2000 db., kicsi - 10 cm hosszú és kb 0,5 cm átméröjü - papírcsöveket kellene egyenletesen lelakkozni, de nem tudom, hogyan és mivel.
A különbözö spay-ok nem jók, mert egyrészt a fele legalább máshová jut a lakknak, másrészt - és ez a nagyobb gond - nem lesz mindenhol lelakkozva, mindig kimarad valamelyik oldal. Szóval egyelöre nem tudom, milyen lakkal lehetne megoldani.
A másik gond, hoyg technikailag nem tudom, hogy lehetne megoldani, egyenként befestegetni - ez még menne -, de utána hogy és hol lehet megszárítani, hogy se ne ragadjanak egymáshoz vagy valami máshoz, meg hová lehetne tenni arra az idöre?
Elöre köszönöm, ha segít valaki.
3-as vagyok és sorban írjátok az egyre erőltetettebb "megoldásokat!
Mi a fenét nem lehet azon érteni, hogy egy csipesszel befog 1 mm-t és márt, vagy a csipeszt eleve a csőbe dugja, majd szétnyitva megfeszíti BELÜL, míg bemártja és lecsepegteti? Utóbbi esetben még az az 1 mm. sem marad ki.
Aztán ráhúzza a szögekre és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!