Mosogatókagylót hogyan lehet befoltozni?
Az alábbi problémám merült fel. Kitakarítottam a mosogatókagylót és sajnos valószínű a takarítás eredményeképp is a lefolyó mellett egy apró lyuk keletkezett. Alulról látva a környéke már elég rozsdás, de nyáron lesz ez a rész felújítva, addig valahpgy ki kéne húznia (egy hónapja készült el a lakás szigetelése, így erre már nem maradt tartalékom). A lyuk 100% egy lámpával mintkét oldalról sikerült beazonosítanom.
A kérdésem, hogy milyen házibarkács megoldással lehetne megoldani? Én valami szigetelő anyagra gondoltam alulról ami kibírja a vizet, de nem tudom mi az ami hónapokig kibírná. Az egyik ötletem az hogy alulról egy kis szilikonnal elkenem a lyukat. A másik jóval erőszakosabb a pur hab volt. De olvastam hogy létezik tömítőpazta is, és lehet az hatásosabb lenne.
Valaki tudna valamit ajánlani?
az FBS ragasztó kis tubusban is létezik, egyszerűbb egy autósboltban keresni. Elovasod az utasítást, bekened ott, és úgy ahogy praktikus, kötés után jobb mint a fajansz..
Sok sikert.
Ha pur habbal töltöd ki az üreget az jó, csak nem kell az egész tubus..az pedig 1500-2500 Forint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!