Van ekkora karabiner (4cm átmérő)? Mit ajánlanátok helyette?
A biciklim váza kb 4cm átmérőjű. Szeretnék olyan karabinert ( vagy valami hasonlót ) venni, amit egyetlen mozdulattal rá tudok rögzíteni, mert majd annál fogva húznám fel a garázsban a plafonra.
A legtöbb kerékpárlift kampót használ, de mivel a biciklim a plafonon "feküdne" vízszintesen, ezért jobb lenne egy olyan rögzítés, amiből egyik irányban sem tud kiesni.
Eszembe jutott hogy talán van tépőzáras megoldás is, de az nem tudom mennyire időtálló.
Tudnátok segíteni találni olyan karabínert ( vagy valamit helyette ), amibe befér egy 4cm átmérőjű cső? Keresgettem a neten, de ekkorát nem igazán találtam.
Tessék: [link]
Lényegesen egyszerűbb volna, ha karabínerre kötött kötelet hurkolnád át a bicikli vázon, és a karabínert a kötélbe csattintod vissza. Olcsóbb is volna.
Veszel két 60cmes hevedert, az nem karcol semmit. Azt bármilyen karabínerrel megfoghatod.
De egy darab kötélből is megoldható ugyanez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!