Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy hívják ezt az "eszközt"?

Hogy hívják ezt az "eszközt"?

Figyelt kérdés

Van az a pufi ragasztószalagos csík, amit ráragasztanak az ablakra, hogy jobban zárjon, és ne fújjon be az vacak illeszkedés miatt a szél.

Ilyet szeretnél vásárolni, mert az ablakunk alatt befolyik a víz nagyobb esőnél, meg csukott ablak mellett is szellőzik a szoba, de nem tudom mi a neve, így nem tudom egyáltalán hova menjek érte.

2010. aug. 8. 16:43
 1/4 anonim ***** válasza:

barkácsbolt, háztartási bolt

öntapadós nyílászáró-szigetelő szivacs

2010. aug. 8. 16:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Ablak/ajtó szigetelő öntapadós tömítőprofil ( [link]

Ne szivacsosat vegyél, mert az hamar tönkre megy, hanem azt a gumis félét.

Különböző profilokban van (P, K, E) Mi a nagyobb résekhez P profilt vettünk, a közepesekhez E-t.

Rengeteg helyen vehetsz: Barkácsáruházak (OBI, Praktiker, BAumax, stb) Hiper/szupermerketek (Cora, Auchan, Tesco), háztartásibolt, festékszaküzlet.

Rá van írva a dobozára, hogy melyik fajta profilt milyen szigeteléshez javasolják.

2010. aug. 8. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Télre e mellé tehetsz az ablak közé "ablakkígyót", rengeteg hideget megfog. (Házilag is megcsinálhatod, én is itthon varrtam magunknak)
2010. aug. 8. 17:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kígyóm van, mármint egy régi pléd van összekötözve, és télen az van az ablak közt, de mindenképp kell ez a tömítő, mert az eső is beesik, ha meg elázik a pléd akkor azzal is csak a gond lenne: )

2010. aug. 8. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!