Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogyan tudnám a régi faablakok...

Hogyan tudnám a régi faablakokat viszonylag szakszerűen lelakkozni?

Figyelt kérdés

Értem ez alatt azt, hogy hogyan kell leszedni az előző réteget, hogy ne pattogjon le róla később a lakk, stb.

Elég rusnyák az ablakkeretek, most egy építkezésről szereztem nagyon jó állapotú ablakszárnyat, de a keret eléggé ótvar, főleg a két ablak közti része. Ezért arra gondoltam, megpróbálom valahogy szebbé varázsolni, de nem tudom milyen eszközök kellenek hozzá, és hogy milyen technikával csináljam.

Lehetőleg olyan írjon aki már csinált ilyet : )

Köszönöm

2010. aug. 8. 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Tudomásom szerint a lakk nem töredezik és nem pattog le hanem kopik, legalább is én még ilyet nem láttam.

A zománcnál szokott betöredezni és lepörrenni a festék és azt hőlégfúvóval le kell égetni.

Lakkozás előtt csak csiszold meg a régi kopott lakkozást és mehet rá a lakk.

2010. aug. 8. 23:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm : ) Lehet, hogy ezen zománcfesték van, nem tudom, nem értek hozzá, de fel van itt ott töredezve, ha megkaparom akkor meg kipattan belőle egy-egy darab.
2010. aug. 9. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!