A csapnak a lefolyója el törhetett, megrepedhetett?
Nem teljesen a megfelelő kategória, de jobbat nem találtam.
Nem akarok barkácsolni, csak tudni hogy egyáltalán van e baj...
A macska sajnos beszorult a konyhabútor alá/mögé.
Négy év alatt ilyen sosem történt, de most egy zajtól megijedhetett...
A konyhabútor/pult tartalmazza a konyhai csapot, oda be vannak kötve a vízvezetékek, meg a lefolyó is.
A vízvezetékeknek nem lett semmi baja, amikor az egész bútor elhúzta m 5 cm-re...
A lefolyócső ilyesmi: [link]
Csak elég régi már...
A látható felületen nem lett törés vagy repedés, illetve szakaszok sem kapcsolódtak szét.
Csak ugye az a bajom, hogy ez mélyen, a falban folytatódik, olyan 20-25 centiig még...
Mivel teljesen merev az egész, azt gondolom, hogy attól hogy 5 cm-re elhúztam az egészet, belül valahol logikus lenne, hogy megsérült.
Ez reális?
Minek a nagyobb a valószínűsége, annak hogy igen, vagy annak hogy nem?
Mert ez egy panel lakás, azzal nem tesztelhetem le, hogy az alsó szomszéd beázik e vagy sem...
Ehhez meg gondolom elég egy apró repedés is.
A külsőrészem egyébként sehol sem szivárog a víz, ha picit megnyitom a csapot...
Van pár elírás ezért bocsi...
És még annyi, hogy maximum 5 cm-re húztam el, lehet kevesebbre...
Már nem tudom, mert ahogy kijött a macska, vissza is toltam.
Engedd félig a mosogatót, aztán engedd ki a vizet, és figyelj alul. Ha nem csepeg, akkor nem lesz gond.
Nálam a falból kijövő és szifon utáni rész vagy 5-6cm-t van egymásba toldva. Szerencsével neked is ez csúszott és mint vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!