Eltörött a fűnyíróm légszűrőház fedele. Ti hogyan javítanátok meg?
Menet közben leesett HECHT 543-as fűnyíróm légszűrőházának a fedele, és sajnon rámentem a fűnyíróval. A fedél elgörbült, megrepedt több helyen.
Visszapattintva így néz ki:
De igy nem jó ugye...
Lemostam, így néz ki:
A márkaszervízben kérdeztem (mivel nyáron vettem a gépet még nem túl régi), azt mondták ilyen alkatrészt csak Csehből tudnának rendelni, 3800 Ft+kb. két hét.... Addig is kéne füvet nyírnom, tehát meg akarom csinálni. Amúgy egy vacak, folyton leesett újkorától.
Arra gondoltam, hogy az elgörbölt részt visszanyomom eredeti helyére, pillanatragasztóval megragasztom a töréseket, aztán valamilyen műanyagből vágok egy lapot (nagyobb jégkrémes doboz fedél vagy hasonló doboz teteje), és azt is ráragasztom mondjuk FBS-el belüleről, hogy jobban tartson.
Ti hogy csinálnátok meg?
Én ebben a helyzetben mérgemben letépném a maradékot a gépről,és feltennék rá egy 1600Ft-os cross motor légszűrőt.
Azt legalább bármelyik motoros boltban megkapod a polcról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!