Hol lehet kapni nagyjából cipősdoboz méretű, erős(ebb), rakásolható, fedeles műanyag dobozokat normális áron?
Az jutott eszembe, hogy a vastagabb anyagú ételtároló dobozok megfelelőek lehetnek.
Pár éve én is kerestem hasonló méretű és strapabíró dobozt, olcsón. Akkoriban volt mindenkinek a mániája, hogy büntetnek a rendőrök a lejárt EÜ doboz miatt. Egy csomó kollégám kidobta a kék, piros, fehér-piros, fedeles műanyag elsősegélydobozokat. Nekem pont bejöttek a dobozok arra a célra, amire most te is keresed.
Nyilván újonnan semmi értelme megvenni, de talán te is találsz párat itt-ott. Használtcikkes portálokon fillérekért vannak.
Én az összes csavarjaimat,és a hozzá tartozó anyákat,zsírzógombokat,sasszegeket,stb,stb átlátszó, 0,8L-es fedeles, étel tároló polipropilén edényekben tartom.
De még a multiméteremet is ilyenben tárolom,sem por,sem pára nem jut be.
A szerszámozást Mano műanyag szerszám tároló táskákkal oldottam meg.
Az akkus fúróm,a töltőjével,pótakkuval,az összes bitfejjel,és adapterrel egy ilyen táskában.
A láncfűrészhez a reszelő,sablon,csillagkerék zsírzó,minden külön táskában.
Fűkasza szerszámai külön táskában.
Amelyik géppel dolgozok fogom,viszem a táskát vele,és minden benne van.
Az alátéteket,és a Reisser csavarokat külön csavar tartó táskában tartom,neki állok szerelni,kell valami,felpattintom a tetejét,és benne van minden.
A fúrószáraidat meg eleve a saját fém(vagy műanyag) tároló dobozában tárolod,nem szóródik,nem sérül.
Kis késéssel, de köszönöm a válaszokat! A Pepco megoldását választottam. Fel is vásároltam a budapesti áruházak készletét :-), mert mint kiderült, ezek szezonális termékek.
Utólag megtaláltam ugyanezt a terméket (műanyag cipősdoboz 2 méretben) a mömax-ban. Ott drágább ugyan, de állandó termék. Így ha kell, még tudok venni pár darabot.
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!