Csengetett mar be hozzadok szomszed mert hangosak voltatok?
Nem.
De volt hogy lakótelepi lakásban laktam. Amikor szombat délelőttönként porszívózni merészeltem, akkor az alattam lévő szomszéd elkezdte kalapáccsal verni a fűtéscsöveket. Először azt hittem, csak véletlen egybeesés hogy pont akkor barkácsol valamit. De mindig csinálta. Amikor vége lett a porszívózásnak, akkor ő is abbahagyta. Amikor összefutottam vele, akkor se szólt egy büdös mukkot sem. Szóval vannak ilyen érdekes emberek...
Most családi házban élek. A szomszédasszony át szokott szólni, hogy a telken lévő összes növényzetet irtsuk ki, mert őt zavarják ősszel a lehulló levelek. A telekhatáron nem nyúlik át semmi, erre figyelünk. Viszont szeles időben óhatatlan hogy átkerüljön néhány levél. Ahogy hozzánk is behordja a szél az utcai fákról. Én mondjuk nem levelezgetek az önkormányzattal, hogy minden utcai növényzetet irtsanak ki. Szóval ők is furcsa emberek. A növényeket utálják, a teljes telket letérkövezték amikor odaköltöztek, egy fűszál sem nő náluk és betonfallal vették körbe magukat. Néha zavaró, mikor nagy összejöveteleket tartanak és már nem szomjasan éjfélkor is megy a nagy röhögés meg ordibálás, dübörgő zene. Főleg mert nagyon kicsik a telkek, a két ház között 6 méter a távolság. De hétvégente kibírjuk, ezért külön nem mennék át szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!