Ha egy TV üvegasztal teherbírása hivatalosan 20kg, a TV pedig amit ráakarok tenni 27kg, az üveglap középen kitámasztásával történhet baj?
3. válaszoló!
Akkor javaslom próbálj meg felemelni egy kb 20 éve készült SONY 100 centiméter képátlójú képcsöves tévét. 80 kg volt, műanyag dobozzal. 72 centis kb 63 kg...
Valaki tud valamit a kérdésemre is mondani?
:)))
1: Szerintem sokkal szebb a képcsöves TV képe, nekem is az van.
És nem is sugározza azt a sok szrt, amit a lapos TV.
Nem utolsósorban 1-5000 Ft-ért lehet megvenni.
Az üvegben magában is van fezsültség, nem egy sztprit hallottam, hogy magától is elpattan. Nálunk is megtörtént a zuhanykabinnal.
Szóval inkább az üveget likvidáld.:)
#7 rettenetesen buta vagy, és még reklámozod is az ostobaságod.
Pont hogy a katódsugárcsöves tv bocsájt ki minimális röntgensugárzást. Ez az agyra káros lehet, ha túl sokáig nézi az ember közelről (mint ahogy a te példád is mutatja, hogy túl közelről tv-zel)
Az LCD kijelzők nem sugároznak semmit.
Ráadásul a régi analóg tv-k felbontása 440×480 körül mozgott, alacsony frekvenciás képfrissítéssel. Na ez az ami még a szemet is rontja.
#7-es, úristen, a készülék típusának mi köze ahhoz, hogy milyen műsort sugároz?! Az égvilágon semmi, a műsort az adott csatorna stábja határozza meg! Ekkora gy#keret...!
Kérdező, amúgy egyetértek a #8-assal, szerintem is inkább másra tedd! Még ha alá is támasztod valamivel, akkor bár beszakadni nem fog, de így is necces, hogy a tv súlyától megrepedhet az üveglap, ne kockáztass!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!