28clesius fok felett nehezen tudom becsukni a kaput mert a képen látható kilincs nyelv miatt szorul. Mi csináljak?
Piros nyíl mutat rá [link]
megfigyeltem ,hogy 28celsius fok felett ez miatt a vaskaput nehezen tudom ki és becsukni, ha lelocsolom vízzel pár percig jó majd ismét visszadagad.
Eddig nem volt ilyen baj.
Apa azt gondolta ki, hogy flexel ( hogyan is máshogy :D ) lecsiszol belőle és úgy jó lesz. Csak az a baj, hogy ősszel meg ha nem zárom be pl. kimegyek a kocsiba akkor a szél kinyitja a kaput aztán mondjuk egy sétáló kismamára rányílik.
Amúgy a bejárati kapuról van szó. Szárazkapu.
A kapu zsanérja állítható volna, úgy korrigálható volna mindig.
Nálunk is ez volt.
Nálunk a zár fogadó rész állítható.
Nekem ugyanez a problémám. Szerencsére nem hajnalban vagy késő este jövünk-megyünk mert hülyét kapnának a szomszédok a kapucsapkodástól.
Gyakorlatilag az évből 3 hónap ami problémás, a többi 9-el nincs gond. Be van tervezve a kapucsere, mert esetünkben más megoldás nincs, annyira passzentre van csinálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!