Hol lehet dekopírfűrészhez távtartót kapni?
Figyelt kérdés
Minden dekopírfűrész talpán van egy kis luk, amibe egy távtartót lehet beleilleszteni, de a legtöbbhöz nem adnak ilyen távtartót. Ez gondolom, valami szabványos alkatrész. Hol lehet ilyet szerezni? Mi a neve pontosan?2020. aug. 18. 18:04
1/5 anonim válasza:
Ez nem szabványos alkatrész, mert ahány gép annyiféle talp. Vagy csinálsz hozzá, vagy fogsz két pillanatszorítót és egy egyenes lécet az mellett tudsz is egyenesen vágni.
2/5 A kérdező kommentje:
1: De még a Bosch gépek nagy részéhez sem adnak ilyet, és sehol nem láttam Obiban meg sehol külön. Akkor miért van rajta luk, ha nincs bele semmi? Csak nem azt várják el, hogy megveszek egy gépet, és én barkácsoljak hozzá kiegészítőket.
2020. aug. 18. 18:20
4/5 A kérdező kommentje:
3: Igen, erre. Ebben alaptartozék, de nem értem, miért nem mindegyiknél. És nem tudom, az egyik ilyen mennyire kompatibilis a többivel. Szemmértékre eléggé hasonlónak tűnik a luk, ami a talpon van, eddig úgy tűnt azoknál, amiket kézbe vettem az Obiban.
2020. aug. 18. 20:27
5/5 anonim válasza:
Bosch tartozékként tudsz venni 5-ös csomagolásban..
A Bosch-okhoz jó...
Egyéb gépekhez bizonyosan nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!