Kézi gyalugépen lehet állítani a vezető dőlését?
Jelenleg úgy használom, hogy egyet erre, egyet arra húzok. Bármely mélységet állítok, egy mm-el nagyobbat visz egyik oldalt. Van állítási lehetőség?
Bosch GHO 6500
Az egyes választ hagyd figyelmen kívül...
Van állítási lehetőség.
A késtartó beállítási hibája.
Esetleg valami mechanikus sérülés is lehet a háttérben. (nem ejtetted le?)
Szívesen elmondanám hogy miként is kell beállítani, gyakorlat kell hozzá.
De szerintem inkább vidd szakműhelybe.
Új gép, nem rég vettem, most gyalultam vele először szélesebbet mint maga a kés, így most tűnt fel. Úgy néz ki a hiba, hogy a talpára helyezett vonalzó mutatja a különbséget a mélységállító síkjában, egyik és másik oldalára helyezve egyik oldalt többet mutat. Szemmel látható így nem hézagmérőztem. Nem ismerem a belső szerkezetét, de érdekes, mert 0-ra állítva síkban van, ahogy állítom, nagyobb és kisebb eltérést eredményez. Lehet görbe az állító tengelye talán? :S
De ha minden kötél szakad, akkor visszaviszem gariba...
Persze, vidd vissza..
És gariban beállítják..
De ha gondolod segítek neked a beállításban..
0-ra állítva már ferde is kicsit, ahogy emelem a mélységállítót, úgy ferdül egyre jobban. De a kés beállítására szívesen vennék okítást ha úgy lenne, megköszönném!
Jajj, ezzel a képpel kellett volna kezdened !
Így már teljesen érthető a helyzet.
Persze már vidd is a legközelebbi Bosch garanciális átvevőhelyre !
Mindegy hova, mert elküldik a központi szervizbe.
Azt semmiképp ne mondd, hogy elejtetted...ilyen volt vásárláskor.
Nem ejtettem, nincs semmi vele, azóta ilyen mióta megvettem, csak most, hogy szélesebbet gyalulok vele, zavaró nagyon...
Viszem is no problemo!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!