Melyik a legerôsebb kétoldalú ragasztószalag?
Nem rizsa, létezik kifejezetten csempéhez kifejlesztett fúrószár.
Nekem is fúrnom kellett 2 lyukat, ugyanígy aggódtam mint te, de úgy ment át rajta mint a vajon.
Leragasztod maszkolószalaggal, szöggel enyhén rákoppintasz hogy ne csússzon el a fúrószár, utána kifúrod.
Ez kell neked: [link]
3M-nek vannak brutál erős kétoldalas ragasztószalagjai (valamelyiket Scotch márkanéven is árulják)
4032 vagy ha erősebb kell, a 4930-as típusút javasolnám. DE szólok, ha elegendő felületre teszel fel, hogy megtartsa a falapot, akkor eltávolíthatatlan lesz (ha csak snitzerrel, fűrészlappal nem nyúlsz be alá), eröltetve lehozza magával a csempét is.
Köszönöm a válaszokat, kipróbálom a javasolt ragasztószalagokat. Elôször csak egy szabad csempén és ha jónak tûnik, akkor a falon lévôn is.
Köszönöm a tippet a fúróról is, de pont az a helyzet ezzel, amiért nem akarok fúrni. A javasolt fúró valahol az UK-ban kapható. Itthon nem tudom beszerezni. Csakúgy, mint a hasonló több ezret, amit a Neten találok a témában. Ha kérdezem szaküzletben melyik a megfelelô, annyi különbözô választ kapok, ahány helyen kérdezem. Tudom, mert már csináltam. Van is három ilyen fúróm, különbözô gyártótól. És mind a hárommal sikerült már csempét repesztenem. Ha kérdezem, hogy most éppen miért repedt meg, akkor a válasz, hogy a fúró gagyi.Függetlenül a fúrótól. Thanks for that, but no more, not at all!
Más kialakítású fúrószárról nem tudok nyilatkozni, ilyet próbáltam, ahogy ez fúrta az alapján ilyennel nagyon rosszul kell csinálni hogy csempét törj.
Nekem nem volt választási lehetőségem, szekrényt kellett felrakjak, lyukat kellett varázsoljak rá :D
Viszont lehet hogy valóban érdemes kétoldalúval próbálkoznod, most jutott eszembe hogy nekünk valamilyen kétoldalúval volt felrakva egy fa lap a csempére, vésőt kellett alá üssek és óvatosan lefeszegetni. Egy nagy törölközőnek van súlya és nem tudom mennyire bírná ezt a folyamatos terhet, de veszítenivalód igazából nincs.
Sajnos nem tudom milyen ragasztóval volt felrakva, mi már így vettük a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!