Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » SDS plus tokmányban hogy...

SDS plus tokmányban hogy lehet forgatni a vésőszárat kézzel?

Figyelt kérdés

Nem látok sehol forgató fokozatot a kapcsolón, a régin volt. Itt csak egy kapcsoló van a sima fúrás és ütvefúrás állításához meg egy ami tokmányt zárja hogy ne forogjon ha vésni akarok. Kézzel sehogy nem tudom forgatni, mindegy hogy milyen kombinációba van kapcsolva.

[link]

erről a gépről van szó

2020. júl. 19. 18:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem értem a kérdésed. Az SDS tokmányokban nem tudod forgatni a szerszámot, mivel meg van vezetve, ez a tokmány lényege. A tokmányt tudod elfordítani pont úgy ahogy a gép is forgatja, nem a tokmányban a szerszámot.

Mi az a tokmány forgató fokozat kapcsoló?

2020. júl. 19. 22:04
 2/6 bamboochatheone ***** válasza:
100%
Kapcsold fúrásra. Akkor elfordul a szár.
2020. júl. 20. 03:31
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 a tokmányon csak a befogót lehet mozgatni kézzel, és hiába forgatom attól a szár nem forog. Csak úgy tudom forgatni a szárakat ha a gép hajtja.

#2 Nem fordul el.

2020. júl. 20. 12:07
 4/6 A kérdező kommentje:

#1 Amúgy erről a fokozatról beszélek.

[link]

Apáméknak pont ez a lidls volt, ott volt rajta ilyen, az enyémen nincs.

2020. júl. 20. 12:28
 5/6 anonim ***** válasza:
En ilyet meg nem tapasztaltam egyik gepnel sem. Ha furas vagy utvefuras van kivalasztva az uzemmod valton, kezzel siman el kellene tudni forgatni a tokmanyt, benne a szerszammal. Veses modban pedig fixalja a poziciot. Minden esetre erdekes, eleg egyedi megoldas.
2020. júl. 20. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem nem defektes mert a gép rendesen tudja forgatni, fúrtam vele többször. Lehet valahogy rögzítve van az egész egy tengelyre. Mindegy, majd addig forgatom a motorral amíg jó szögben van.
2020. júl. 20. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!