Hogyan lehet hungarocellt egyenesen, pontosan elvágni?
Hát házilag szinte sehogy.
Ha esetleg van otthon ellenálláshuzalod és egy akkumulátorod akkor szépen fogsz két botot vagy valamit ami nem vezeti az áramot ra tekered a két végére úgy hogy azért maradjon elég h rá tudd kötni az aksi két pólusára. Ennek hatására felmelegszik a huzal és azzal tudod szépen vágni.
Mondtak nekem azt is hogy egy jó sniccerel meg lehet oldani de nekem 1x sem sikerült hiába vadi új volt és jó minőségű. Fel rajzoltam rá hogy hol kell vágni vagy egy hosszabb léc mellett de mégis 💩lett. Egyenesnek egyenes viszont a vágott oldal hogy is mondjam görbe lett. Szóval egyenes de görbe 🤦♂️. Mondjuk ez egy 2cm es lapnál szinte jó volt de egy 5 cm es lapnál már feltűnő.
Ellenállás huzal (nem villany vezeték szála!) és egy változtatható feszültségű tápegység (pl. 0-24V, AC vagy DC, mindegy, teljesítmény legfeljebb 100W) kell hozzá. Meg valami keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!