Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Házilag lehetne csinálni...

Házilag lehetne csinálni törölhető táblát?

Figyelt kérdés
Vannak ezek a főleg kisgyerekeknek gyártott táblák olyanok mint egy tablet de nincs memóriájuk.Annyi,hogy lehet rájuk rajzolni,vagy írni aztán törölni egy gombbal.Nyilván tudom,hogy egy gépet nem tudok összeszerelni csak úgy a semmiből,de gondolom létezik olyan anyag amire ha pl filccel vagy lemosható festékkel rajzolunk akkor lemosható.Valami ötlete van esetleg valakinek egy ilyen házi kis tábla elkészítéséhez?
2020. jún. 19. 22:24
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

Itt a neked való nem csak táblát csinálhatsz hanem akár falat is.

[link]

2020. jún. 19. 22:46
 2/4 anonim ***** válasza:
80%

#1 által linkelt festék a legjobb. Én hasonló fekete táblafestékkel festettem le a sógornál a kb. 4 négyzetméteres falat a nappaliban 3 éve.

A gyerekek azóta is nyüstölik krétával, és semmi baja.

Fa táblára is felhordható (2 rétegben ajánlott) de mehet falra is (szintén 2 rétegben).

Mondjuk erre csak krétával lehet rajzolni, de nem hinném hogy ez hátrány.

2020. jún. 19. 23:44
 3/4 anonim ***** válasza:
69%

Itt a cégnél úgy csináltak táblafilccel írható, törölhető táblát, hogy a lemezt

autófényező cégnél festették le. Ilyen célra talán jó lehet a sprében is kapható radiátorzománc.

2020. jún. 19. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Áttetsző öntapadó fóliát vennék ÁPISZ-ban.:)

De jó sok maszat lesz a törlőn és a gyereken is, szóval meggondolnám én ezt...:)

Inkább menjen le aszfaltkrétázni...

2020. jún. 20. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!