Hogy tudnám megoldani az időzítést?
Szeretnék csőben vizet keringetni, hogy a nap felmelegítse, de nem úgy hogy folyamatosan menjen a szivattyú.
Valami olyasmire gondoltam hogy 1-2 perc működés 10-15perc szünet.
Van esetleg valami telefonos wifis alkalmazás ami erre alkalmas lenne (wifi kapcsolóval)?
Gondoltam olyanra is hogy hőfokra induljon.
40 fok körül be 30nal ki
Ha tudtok küldjetek linket a készülékekről köszönöm
Ha hőfokra akarod vezérelni, akkor hőfokszabályzó kell.
Ha időre, akkor van multi időrelé, ami tud időt és szünetet, vagy kettővel megoldható.
Bármelyik is, min 50-60 ezer. Wifisről ne is álmodj, mert felesleges és egy vagyon volna .
Egy wifi kapcsolo 3000 Ft a kérdés hogy van e valami androidos alkalmazás ami képes időzítő ként is működni, hogy ne nekem kelljen kapcsolni.
A szivattyút már megoldottam egy fűtési keringető szivattyúval.
Aliexpresszen vannak különféle kapcsolók lehet állítani kikapcsolasi hofokot meg bekapcsolasit is, de nincs idő kivárni míg onnan most megérkezik barmiis
Valami ilyesmi csak nem tudom ez konkrétan jó e.
#Aliexpress HUF 188.93 8%OFF | 12V 110V 220V W1209 LED Digital Thermostat Temperature Control Thermometer Controller Switch Module NTC Sensor For Incubation
Alis link csak termosztát. Programozható hőfokszabályzó kell, delta hőfok állítási funkcióval.
#Aliexpress Your HUF 314.87 in coupons are here!
Wifi egy dolog, de mobilt tartanál mellette ami az időt csinálja? Nem láttam ilyent. Ezek amúgy is nem csak 1 irányú adat lenne.
4# A cső termosztát nem jó mert kis tartományban mozog a hoerzekelese.
5# hát én sem láttam de ez csak alkalmazás függő szerintem.de ha lenne is biztos hogy csak egész órákat lehetne állítani .talán a hőmérséklet kapcsoló praktikusabb is.
Én is valami hasonlót linkeltem vagy próbáltam linkelni.
Még két kérdés merül fel ezzel kapcsolatban hogy lehet e hosszabbítani a szondát, csak egy sima 2 eres vezeték?
És hogy ilyesmit itthon lehet e kapni valahol? 4 csomagom érkezik lassan 3 hónapja nem bízok a megerkezeseben. 40ezreket biztos nem fogok kiadni érte
A kínai műszerhez hasonlót kapsz itthon is. A gond velük, hogy amit ráírtak, vagy a paraméterek sem biztosan úgy működnek, hamar elszállnak.
Érzékelőt hosszabbítani lehet, van a műszeren kompenzációs állítás is. De ezekbe max pár métert toldanak.
Egy normális jó műszer ára ezeknek sokszorosa és érzékelő plusszba jön még.
#7 nem tudom ezt hol olvastad hogy azt a vonalat erőltetem tovább, írtam is hogy a hőkapcsolás praktikusabb.
DE én nem tartom kizártnak azt sem. Ha van rá írva egy alkalmazás.
Egy ilyesmi hoerzekelovel oldottuk meg a sör kollektor kapcsolását. Az valóban csak 12v ot kapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!