Nem nyílik az ablakom! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ha forgatni próbálom a kilincset akkor csak kattog, de nem fordul nagyon, a jobb felső sarok nincs becsukódva, nem tudom se kinyitni, se becsukni. Fa ablak. Mit csináljak? Szakemberre nincs pénzem, apámra nem számíthatok, barátom nincs. Lány vagyok.2020. jún. 16. 23:16
1/6 anonim válasza:
Ha fa, akkor gondolom nem bukó-nyíló, csak nyitni lehet(ne). Most akkor a kilincs mennyit fordul el? Meg miért csak a sarka nem záródik, el van vetemedve a fa? Az oldalai záródnak csak a sarka nem?
2/6 A kérdező kommentje:
Tud bukón is lenni amikor jó. Hát nem nagyon forog el, csak ha erőből nekitolom. A fának nincs baja, de amikor próbálom forgatni és nagy nehezen sikerül akkor kattan nagyot, olyan mintha a belső zárban nem lenne valami oké. Oldalaival szerintem nincs baj.
2020. jún. 16. 23:40
3/6 anonim válasza:
Akkor szerintem vagy csak maga a kilincs része rossz (erre kevés esélyt látok) vagy valahol az ablakban futó szerkezettel van baj (ezek ilyen acélrudak, stb). Kilincset lehet venni külön, azt nem nagy szám kicserélni, de amíg nem biztos, hogy ez a baja...
Nem nagyon kerülhető el, hogy lássa valaki, aki ért hozzá.
4/6 A kérdező kommentje:
Sikerült bukóra kirángatni nagyon nehezen. Pedig jó lenne ha teljesen is ki lehetne, mert nagyon meleg van
2020. jún. 17. 01:15
5/6 anonim válasza:
Azért vigyázz vele, én már két ablakot is szerencsésen a bukó és a nyíló állás közé rángattam, csak egy sarka maradt a keretben, alig bírtam a 20 kilós ablakot visszatenni, ha elengedtem volna, leszakadt volna az egész.
6/6 anonim válasza:
Fényképezd le vagy videózd le az ablakot és tedd ide, megmondjuk hol a hiba és mit kell tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!