Titeket nem idegesit amikor valakik egyszeru feladatokra is eloveszik a leghangosabb flexet meg furot?
Engem azok a szomszédok idegesítenek akik nem férnek el a másik mellett és mindenért sírnak.
Ha nem éjszaka flexel, akkor neked nem mindegy?
Na, a zajfüggők le is pontoztak. :D
Kérdező, mi vagyunk az idióták, amiért nem akarunk zenebonában élni! :D
Oké, de ez hogy jön ide?
A kérdés az egyszerű feladatokról szól, amit nem vagy csak alig tart tovább kézzel megcsinálni. Értelemszerűen nem kell a komplett házat kézzel felépíteni, de mikor ilyen 2 perces munkák miatt állnak neki zenebonázni, az igenis értelmetlen.
"Pont errol van szo, hogy a 10m^2 csempe leverese"
Igen, te ezt hoztad fel, de továbbra se értem hogy mi köze a kérdéshez.
A kérdező ezt írta:
"amikor valakik egyszeru feladatokra is eloveszik a leghangosabb flexet"
"Pl ilyen hogy elvagni egy kis csovet, amit vasfuresszel is 20 mp alatt le lehetne fureszelni"
"kis vakolat veseshez is valami baromi hangos utvefuroval esnek neki, amikor elokapod a vesodet meg kalapacsot es par utes es megvan."
Szerintem elég világosan leírta, hogy a kisebb munkákra gondol, amiket gyorsan meg lehet csinálni manuálisan is. Az hogy te felhoztál egy tök irreleváns 10 nm csempe-leverést, az más tészta és nem ehhez a kérdéshez tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!