Miért nincs nyomás a melegvíz rendszeren?
Az is lehet hogy a bemenő ágon amin a bojler kapja a víz utánpótlást annak a csapja nincs teljesen megnyitva és emiatt nincs elég nyomás.
Egyébként a bojler valamit csökkent a víznyomáson alapból. Tehát ha neked otthon a hidegviz nyomása erősebb mint a melegvizé ami a bojleren keresztül jön, de nem olyan nagy különbséggel. A te esetedben gondolom túl nagy a nyomáskülönbség a két ág között. Ezért lenne érdemes ellenőrizni a csapot hogy rendesen ki van-e nyitva meg persze azt is hogy nincs-e a melegviz ágra valami nyomáscsökkentő szelep beszerelve mert az is okozhat ilyet.
2-nek.Amiről írsz abban lenne egy állíthatóság a nyomásra?Én is abban látom a szerencsétlenségemet de határozottan nem tudom jó helyen járok e amikor erre a kis szerencsétlenségre orrolok.
Ment a zöld pacsi nektek
Meg van a hiba!Nektek köszönhetem a tévedésem és a megoldást,a hideg oldalra kell tenni a szelepet.
Mindenkinek ment a zöld pacsi köszönetem jeléül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!