Milyen elektromos fűrészt ajánlanátok?
Inkább ágak, lécek darabolásához kellene. Túl sokat nem szeretnék rákölteni, mert nem kellene túl gyakran.
Güde GTK 2100-et látok a jófogáson 20-ért. Jó lehet ez? Boltban jóval drágább.
Ez nem erre való.
Ehhez láncfűrész, vagy orrfűrész kell.
Bőven elég a 60 cm. BD kézi körfűrésszel daraboltam eddig a metszéskor levágott ágakat, osb lapokat stb. Sokat nem használtam, de most mintha leégett volna. Nem vágta ki a biztit, de fény és szag jelenség volt. Nem tudom érdemes e elvinni javítani.
A lágy indító mit jelent?
Nem biztos hogy leégett, lehet csak a szénkefe fogyott el, akkor is van szag meg fény :D
A lágy indító olyan cucc ami szépen lassan engedi csak indulni a rárakott dolgot, ennél a gépnél azért fontos mert a hirtelen indulás miatt a lap tehetetlenségéből adódó nyomaték letépi a fogakat a hajtásában lévő fogaskerekekről, típushibája.
Bocs, természetesen 60mm-re gondoltam.
Ilyen indítót lehet készen venni és beüzemelni? Tudnátok linket küldeni? Szerelő kell a beüzemeléséhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!