Jó lett a késem?
Ma csináltam egy kést.
És még annyi hogy ez meglehet edzetve? Egy régi rozsdás vasból csináltam de amikor a nyelére akartam fúrni felakasztó lyukat a pontozó csak úgy lepattant róla és egyszerüen nem tudtam bele fúrni. Megéri kiélezni?
Ki kell ábrándítsalak, a sarokcsiszoló max 3 ezret tud pörögni.
11K-t semmiképp...
Flex csak elégeti.
Nem kell rögtön Tumpek/Puli minőséget produkálni, de mielőtt hülyeséget csinálsz tájékozódj.
Ha komolyan gondolod szerezz egy vizes köszörűt, de előtte tanulj meg tisztességesen síkot reszelni.
És ne vedd bántásnak! Nem akart az lenni.
(ui. aki fikázni kezdi az lehet még ilyet se tud, de hogy nem így kezdte az is biztos)
Így végig olvasva nagyon attól tartok,h ez valami üveg kemény anyag lett.
Szerintem szalag csiszolóval kellene próbálkozni,és amikor kialakult az él,akkor vizes köszörűvel.
Ha egyből vizes köszörűvel mész rá,az életedet is megunod mire lesz belőle valami.
Szalag csiszolónál is kegyetlenül mártogatni a hideg vízbe,mert az is meg tudja égetni az anyagot.
Számomra a legnagyobb kérdés,h megéri-e neked ezt az idő-energia befektetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!