A benzines láncfűrész kenőolaj tartályába étkezési étolajat is rakhatok, zsírzás gyanánt? Lesz valami baja?
10. Te meg a videóból veszed az ilyen baromságot.
Én motor olajat használtam és nagyon hamar elkopott , bemaródott a csillagkerék.
Én is spórolni akartam , mert volt otthon motorolaj.
De nem nyertem vele semmit mert a csillagkereket kikellett cserélni és ez már így drága lett.
Azóta csak láncfűrész olajat használok és az a jó.
Sziasztok
Elhiszem hogy OTT így használják, lehet a szalmához egy ideig jó.
Itt viszont fát szoktunk vágni, legtöbbször kemény fát, ehhez nem hiszem hogy elég lenne a kenése az étkezési olajnak- tapasztalatom nincs.
Motor olaj akár használt akár nem, nem való a gépbe.
Nem a viszkozitása miatt,hanem mert környezet szennyező.
Ráadásul vágás közben porlasztod is az olaj egy részét,ezt sem egészséges beszivni.
Szerintem ITT az étkezési olajat - étkezésre,a motor olajat - motorban, a láncoljat - lanchoz használd
Szia
De, olyan olajat használok mely nem tesz kárt sem bennem sem a környezetben - ezt szégyellni kellene?
Hogy 1 év múlva milyen lesz azt nem tudom, mert nem csak élezni , de tisztítani is szoktam rendszeresen - így nem sárga.
Igaz, eddig azt hittem ezt MINDENHOL így csinálják - ezek szerint tévedtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!