Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Merülő búvárszivattyút használ...

Merülő búvárszivattyút használhatok kerti tó akár folyamatos tisztítására, szűrésére?

Figyelt kérdés

Van egy búvárszivattyúm és az érdekelne, hogy valahogyan meg tudnám-e oldani egy hozzászerelt szűrőszerkezettel, hogy tisztítsa a vizet?

Ha igen, akkor magát a szivattyút kellene "belehelyezni" egy ilyenbe, hogy már a szűrt vizet szívja, vagy a "kimenő ág"-ra kellene egy szűrőt rakni? Ha a 2., akkor léteznek-e esetleg konkrétan ilyen készülékek?

Ha halak is vannak a tóban, azokra nem jelent veszélyt a szivattyú szívóereje?

2020. ápr. 18. 21:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
90%

Természetesen kristály tiszta a medence, különben tovább járatnám.

Az imént kíváncsiságból megnéztem a szivattyút.

Ez egy Einhell szennyvízszivattyú, ami minden koszt, faleveleket stb-ket át tud szívni eldugulás nélkül, és 2005.-ben gyártották.

Köszöni jól van.

(Nem is gondoltam, hogy már 15 éves.)

2020. ápr. 20. 13:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Akkor eddig mázlid volt, nekem csak a szerelőaknát kell szivattyúzni mivel mindenki lassan idejár szerelni a kocsiját, az hetente 3-4 alkalom,körülbelül 6-700 liter víz alkalmanként,egy szivattyú kb 1-2 év amit bír,volt köztük einhell-is.
2020. ápr. 20. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!