Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hol kell kinyitni a vízcsapot?

Hol kell kinyitni a vízcsapot?

Figyelt kérdés
Tudom buta kérdés, de albérletbe költöztem, előtte festés volt, és valószínűleg elzárták a vízcsapot ott, és így nem tudok mosni. Nem akarom ezzel felhívni a tulajt, mert biztos egyszerű a megoldás és nem akarom, hogy hülyének nézzen, de én még sose foglalkoztam a fürdőszobai vízcsapokkal:D Szóval onnan nem jön víz, amit a mosógépre kell kötni. Elindítom a mosógépet, és működik, csak víz nem megy bele. A mosdó meg a fürdőkád működik. Ötlet?
2010. júl. 27. 14:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%
kövesd végig a mosógéptől induló csövet. azon a végén ami nem a mosógép kellene lenni egy csapnak.
2010. júl. 27. 14:20
 2/13 A kérdező kommentje:

van is, csak víz nem jön belőle.

mondjuk a tetején nincs ilyen tekerő, amivel meg lehet nyitni.

2010. júl. 27. 14:23
 3/13 anonim ***** válasza:
86%

"mondjuk a tetején nincs ilyen tekerő, amivel meg lehet nyitni."

Hát akkor ez komoly probléma. Szerezz rá ilyen tekerőt és nyisd ki, mert mi ezt a gép elöl elég nehezen tudjuk megtenni helyetted.

2010. júl. 27. 14:28
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Vagy, ha nincs tekerő, akkor egy kombináltfogó is megteszi.

[link]

De a tekerő coolabb megoldás.

2010. júl. 27. 14:31
 5/13 A kérdező kommentje:

Ehehehh:F

Oké, köszi!:)

Csak nem voltam biztos benne, hogy ott kell-e kinyitni, vagy máshol. Eddig fel se tűnt a tekerő hiánya.

2010. júl. 27. 14:31
 6/13 A kérdező kommentje:
Ehh. Kinyitottam, de visszazártam gyorsan. Ha kinyitom elkezd ömleni a víz? Vagy hogy működik ez?
2010. júl. 27. 14:34
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

hát csak mint általában a csapoknál. ha megnyitod jön a víz, de ha a víz a mosógépbe érkezik akkor nincs nagy baj.Mert ugye az maga a cél.

A víz érkezik a mosógépbe, és amikr a mosógép úgy dönt, hogy na mostmár elég akkor a cső végén elzárja magának a vizet, és elkezdni a mosást.

2010. júl. 27. 14:38
 8/13 A kérdező kommentje:

Ah, oké.

Szóval nem lesz áradás a fürdőben?

Elég régi típusú mosógép.

Köszi a segítséget!:)

2010. júl. 27. 14:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Bizony!

Lehet, hogy sokat segítene egy cső a mosógép és az említett csap közé

2010. júl. 27. 14:41
 10/13 A kérdező kommentje:

:D

cső az van.

2010. júl. 27. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!