Milyen hegesztőt ajánlotok kezdő hobbibarkácsolónak?
- Hány alkalommal hegesztettem? 0
- Tanultam e valahol? Nem, szeretnék itthon megtanulni netről (ehhez is jó lenne egy kis help ha tud vki linket)
- van e itthon aki segít? Van, de ő kevésbé ért hozzá mint én, azaz minuszban van a tudása a nullámhoz képest
- rászánt összeg: 30 ezer ft környéke
Mindeféle képpen csak inverterest vegyél.Megismered kis méretéről és a kis súlyáról.
Minél nagyobb Amper erőséggel/200-250A/.és beépített hűtőventilátorral.
Nem kell márkásba gondolkozni./stromo,procraft,rolyalcraft/szerintem ugyan az mindegyik.
piacos Royalcraftot három éve használom,a régi trafómat rögtön elajándékoztam ahogy ezt megvettem.
Jófogáson 20ezer körűl veszel újjonan.
Ha gari kell akkor Hyudai ban gondolkoznék.
Az én szerény nyomott véleményem szerint vegyél egy Hetra hegesztőgépet igaz öregek és lényegében csak egy trafó tehát semmi vezérlés stb de cserébe örök élet és használtan elég olcsó én 15 ezer Ft-ért vettem egy hetra 140/200 s -t rendkívül jól szuperál és nincs vele semmi gond.Persze egy új inverteres gépnek nyomába se érhet kezelhetőség,súly szempontjából de legalább nem romlik el pár év múlva mint új inverteresek.
Ez csak az én véleményem.
Üdv:
Egy gányoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!