Összeragadt az ajtó a tokkal. Hogy szedjem szét?
Szóval az ajtómat lakkoztam lefektetve egy asztalra, becsukott állapotban. Mondom mi baj lehet... Öhm lett.
A lakk befolyt a tok és az ajtó közé amit persze nem vettem észre. Megfordítottam az ajtót lelakkoztam a másik oldalát majd most vissza fordítottam. Próbáltam kinyitni úgy ahogy azelőtt, hogy felemeltem a tokot. hát nem nyílt.Észre vettem hatalmas hibám...
Ilynekor mi a teendő?
Sniccerel próbáltam az ajtó és a tok közötti icipici rést szabaddá tenni a megkötött lakktól de nem sok sikerrel jártam...
Gondoltam arra is ha be lesz téve az ajtó a helyére ha jól neki megyek kinyílik?
Légyszi HELP
Ha beteszed es nekimész, ott a "ragasztás" tépni fogja a rostokat...
Ha sniccerrel nyitod ki, akkor meg karcolni fogod... itt már jó megoldás nincs... nyisdd ki, ahogy tudod, utána csiszolás hibajavítas, ekkor már több odafigyeléssel.
Nem akarlak elkeseríteni, de jártunk úgy (nem okos "festővel"), hogy nem tudtuk szétszedni. Egyszerűen annyira összeragadt a falcnál, hogy nem lehetett mit tenni. A szétszedés során annyira sérült a felület, hogy jobban jártunk volna, ha veszünk egy úgy ajtót.
Vágd körbe, aztán ahol egy kicsit is enged kezdd el feszegetni.
Esetleg nem a bent lévő zár nem enged .
Az ajtólap széléhez kell egy lécet tenni,és az ütögetni,amig körbe nem érsz. Ha már van egy kis rés,ahova 1 lapos véső éle befér,belenyomni,aztán innét kezdeni ütögetni.Ez olyan 2 emberes munka lenne .A vésővel óvatosan fesziteni kellene,ne rugózzon vissza az ajtólap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!