Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kinpex vagy Stanley fogók a...

Kinpex vagy Stanley fogók a jobbak?

Figyelt kérdés
Minőségbe mennyi az eltérés? Főleg villany szereléshez kellene.
2020. márc. 15. 07:40
 1/10 anonim ***** válasza:
38%

Az ezervoltosak megfelelnek a szabványnak mindkét gyártó esetében. A kezed nagyságához, és a pénztárcádhoz válassz szerszámot.

Nekem pl. Knipex vízpumpafogóm van, bevált, tartós. A Stanleytól lemezvágó ollóm van, az is. Piros nyelű szerszámokból Stanleyokkal dolgoztam eddig főleg (kivéve a jokarit) ergonómiailg jók voltak.

2020. márc. 15. 09:16
 2/10 qkker1 ***** válasza:
100%

1.

A Yokari is egy gyártó, és nem is rossz minőségűek a szerszámaik.

2020. márc. 15. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:
76%

Knipex, prémium és minőség 100% profin, piaci élvonalbeli fogók piacán,és vezető szerepet játszik ott.

A stanley sem rossz,de ő nem kimondott fogó gyártó,hanem univerzálisan "mindent" árul kb mint a Black & decker. Ezen árukat másoktól átvesz,felvásárolja készen ,és átcimkézteti stanley-ra.

2020. márc. 15. 12:06
 4/10 anonim ***** válasza:
81%

Knipex fogók nagyon jók, napi használatban sok évet kibírnak.

Stanley tartósságban kicsit alatta van, de az sem rossz minőség.

2020. márc. 15. 12:41
 5/10 bamboochatheone ***** válasza:
80%
Knipex. Kifejezetten fogógyártó cég, így a világ vezető márkája.
2020. márc. 15. 20:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én egyértelműek a Knipex-re szavaznék, már csak azért is mert saját gyártású, mindent Németországban készítenek. A Stanley manapság nekem erősen kínaira hajaz.
2020. márc. 20. 19:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
A Stanley és a Knipex között akkora a különbség, mint egy tesco-s konyhakés és egy szamurájkard között. A Knipexet vegyed, ne kísérletezz!
2020. márc. 28. 20:44
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2020. márc. 28. 22:03
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
:D A Knipex nem egy fogógyártó cég, hanem a Format német szerszámipari vállalat egyik márkája. Ha ugyan azt a minőséget akarod olcsóbban megvenni mint a Knipex, vegyél Format fogókat. Annyi a különbség a kettő között, hogy a markolatba nem a gyártó, hanem a gyártó egyik márkája (Knipex) van beleírva.
2020. ápr. 30. 15:36
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

:D A Knipex nem egy fogógyártó cég....

akkor mi a f&szom,jégkrém gyártó? Tájékozódj

mielőtt kommentelsz

[link]

[link]

2020. ápr. 30. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!