Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » A DEKO nevezetű kisgép márka...

A DEKO nevezetű kisgép márka saját fejlesztésű termékeket árul, vagy más gyártók gépeit matricázza át/építi be saját házba?

Figyelt kérdés
2020. márc. 10. 10:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mutass egy ilyet, mert számomra ismeretlen.
2020. márc. 10. 10:12
 2/7 A kérdező kommentje:
2020. márc. 10. 10:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem már van tőlük egy ütvefúró-csavarózóm és egy lézeres hőmérőm,ezekkel tökéletesen meg vagyok elégedve.
2020. márc. 10. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

ha van ilyened, kapd szét, hátha megtudjuk

nem tűnik rossznak, kínában nem csak hulladék készül

2020. márc. 10. 17:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kísértetiesen hasonlít a Parkside Lidls cuccokra, lehet egy helyen gyártják. Azért van annak egy kis diszkrét bája, hogy azon értekezünk, hogy az Alis cuc mennyire kínai!
2020. márc. 10. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Valószínűleg koppintották valamiről mert nekem is ismerősek, de valószínűleg a színe miatt nem esik le hogy miről.

Amúgy jónak tűnik, és egyetértek elég sok jó cucc is jön azért kínából.

2020. márc. 11. 00:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Egyik nap előbb kifúrtam vele téglába a 80-as dobozfúróval,mint az 1600 wattos fúrókalapáccsal :D

Egyedül a gyári akku a gyenge,nagy fordulat és nagy nyomaték mellett letilt,de ezt orvosolom 2x nagyobb cellákkal.

Viszont cserébe feltölt az egyik akku addig,amíg a másikat lemerítem.

2020. márc. 26. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!