Stone007 kérdése:
Obi fa kerítés elem mennyire tartós?
Figyelt kérdés
A 180x180-as elem ami impregnált.2020. márc. 9. 17:53
1/7 mindentudó99 válasza:
Ha arra gondolsz akkor ezek nem örök életre készülnek. Ha ilyen telekhatárra tervezed véglegesre inkább valami masszívabb megoldást keress szerintem. Udvarba két harom darab szélfogónak térelválasztónak jó inkább szerintem.
2/7 A kérdező kommentje:
Én utcafrontra tervezek ilyet mert szerintem mutatós.Ha lekezelem lazurral az gondolom növeli az élettartamát? De mégis mennyi évet bírhat?
2020. márc. 10. 05:12
3/7 mindentudó99 válasza:
Egyszer kaptam egyet ilyet. Hasznalt volt már. Gyenge valami. Tűzőgépoel összetűzve
4/7 mindentudó99 válasza:
Ha masszívan rögzíted nyilván évek8g jó. De ahoz drága szerintem hogy x évente cserélgesd. De ha nem zavar hogy időnkènt cserélni kell vedd meg.
5/7 anonim válasza:
A szembe szomszédét agy nagyobb vihar után, a mi telkünkről szedtük össze, ezer darabra hullott. Ennyire tartós.
6/7 anonim válasza:
kb 4-5 év legfeljebb,ha minden évben lekened, bár szerintem a 3.évben már elég csúnya lesz.
Egyébként én csináltam ilyet még régebben akácból,gombaölős,kártevőírtós,égésmentesítős cuccban áztattam a fát kb 1 hétig,utána szárít, utána alapozó/fedő az bírt 12-évet úgy hogy 3x volt újrakenve de csak a vége felé, mondjuk a cuccok amikkel kezeltem még régről megmaradt anyagok voltak, nem ilyen EU-s gyenge használhatatlan vackok.
7/7 anonim válasza:
Ez egy belátásgátló kerítéselem, és nem önálló kerítésnek való. Illetve hosszú távon nem jó önálló kerítésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!