Mivel lehet jól lefesteni, helyrehozni egy kopott, vajszínű konvektor fém fedőlapot?
Figyelt kérdés
Pontos megnevezésnek, típusnak örülnék. Színárnyalat gondolom lesz, de tűrhető és tartós legyen.2010. júl. 24. 08:42
1/6 anonim válasza:
Ha nincs a régi festék megpattogva rajta, akkor 200-as-300-as csiszolópapírral alaposan átcsiszolod vizesen (egy szivaccsal folyamatosan, bőven vizezed), majd megszárítod. Szinte bármelyik festékboltban kapható spray-s radiátorzománc (mindenképp hőálló legyen a festék) több színben. Ezzel, miután jól összeráztad kb 30 cm-es távolságból egyenletes kézmozdulatokkal (mintha ecsettel kennéd) lefújod. Inkább több vékony rétegben (közte 10-20 perc szünettel), így nem fog megrogyni, megfolyni a festék. Remélem segítettem.
2/6 anonim válasza:
Konvektor zománcnak hívják, sok helyen lehet kapni, itt egy webshop, de náluk épp elfogyott, ahogy nézem. Viszont ott a forgalmazó linkje, hívd fel, kérdezd meg, hogy melyik nagy áruházakba szállítanak. Egyúttal biztosan adnak tanácsot is, hogy hogyan láss hozzá a munkához.
4/6 anonim válasza:
5/6 A kérdező kommentje:
Ki szeretném egészíteni: bizony le van kopva, éppen ez a gond! És nem radiátor, hanem konvektor, azért más az anyag, az alap! A jó válaszokat megköszönöm.
2010. júl. 25. 18:25
6/6 anonim válasza:
engem is erdekelne!
most akarok venni technorgaz tgf 5 hofeher konvektort es a gyar nem nagyon ajanlja /! / ,mert lehet,nem birja a hot es el fog lehet,szinezodni! de akkor is ilyet veszek es majd lefestem! jo otlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!