Radiátor csepeg, én is ki tudom cserélni a szelepet?
Figyelt kérdés
Gondolom leengedem a vizet, lecsavarom a régit, felcsavarom az újat, elvileg ennyi, nem?2020. febr. 16. 09:36
2/8 anonim válasza:
Ne felejtsd ki a tönítőanyagot! Kóc, vagy teflonszalag a menetre, menetiránnyal szembe.
3/8 anonim válasza:
A kócot jobban szeretik a cégnél a lakatosok, úgyhogy ezt tettem. Fermit a tömítőanyag amivel be kell kenni a kócot. Nálunk nagyon régen festékkel kente be a szerelő, de az gányolás, és egy idő után el kezdett ereszteni.
4/8 Fantom83 válasza:
Nálunk a szerelő vastag gépzsírral kente be a kócot,úgy küldte neki.
Feltöltésnél lassan engedd a vizet,h legyen a levegőnek ideje kijönni a rendszerből,illetve a légtelenítőket (ha van) használd,ha keringető szivattyús a rendszer akkor közben nem árt járatni.
Első fűtés utáni napon ellenőrizd a vízszintet a kiegyenlítő tartályban!
6/8 anonim válasza:
"ha keringető szivattyús a rendszer akkor közben nem árt járatni."
Így van okos ötlet,legalább bedarálja a szivattyú,az összes levegőt a vízbe. El játszhatsz vele 1 hétig mire sikerül légteleníteni.
7/8 anonim válasza:
Feltöltésnél az előre menőnél ne húzzad meg a hollandit,hogy a levegő ki tudjon jönni.A vissza térőn töltsed a rendszert.
8/8 anonim válasza:
Előre menő a radiátor teteje, a visszatérő az alja, csak hogy könnyebb legyen értelmezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!