Tapasztalatok szakbarbár iparosokról, fordítva bekötött vízcsap, zárlatos vezeték, ferde fal stb?
Mi itt a kérdés? Nálam az ablakcsere lett minőségileg erősen kifogásolható, szorulnak az ablakok+ össze vissza állnak a kilincsek + a radiátor elkezdett csöpögni, mert nem lett alá támasztva.
Viszont a víz szerelők akiket hívtam nagyon korrektek voltak, és a hívás után 1 órán belül jöttek is.
Tudom, hogy nem ez a kérdés, de én csak annyit tennék hozzá ehhez, hogy ezt a kifejezést rosszul használod!
A szakbarbár az a személy, aki a saját szakmájához kiemelkedően jól ért, de azon fölül abszolút semmi máshoz nem ért a legkevésbé sem és a saját szakmáján kívül semmi más tevékenység, más terület a legkevésbé sem érdekli!
Azaz aki fordítva köti be a vízcsapot az legyen laikus vagy éppen szakmabéli (bár elég gáz, de ez van) az egészen biztos, hogy nem nevezhető szakbarbárnak, ahogy azok sem, akiket a válaszolók említettek!
Az első válaszolónak pedig (nem vagyok ablakos hozzáteszem!) fogsz egy imbuszkulcsot, lepattintod az ablakzsanéron a műanyag takaróelemet és állítasz az ablakon, ezt követően jó eséllyel nem fog szorulni.
A közvetlen szomszédomban lévő cs. házba fordítva építették be az ablakokat,
azaz az utca felől volt a kilincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!