Wishes 3e ftos gravírozók milyenek? Tudtok ajánlani jót?
Figyelt kérdés
igazából itthoni hobbi szinten szeretném, mint kezdő használni. Szóval nyílván nem ipariban gondolkodom:D gravírozó "ceruzát" néztem ki. ez talán használni is kényelmesebb lenne, plusz látom, hogy fejet is lehetne hozzá venni. tehát fába kissebb gravírozás, esetleg üvegbe? hatásos lenne? sokáig bírja?2020. febr. 12. 11:03
2/3 bamboochatheone válasza:
Mivel regisztráció nélkül nem engedi megnyitni ezért ezzel nem tudok segíteni, de ha jót akarsz akkor keress egy 100w körülit amihez van flexibilis szár. Ilyen pl a Parkside.
3/3 A kérdező kommentje:
Tegnap alaposabban utanna neztem, es igen. A parksideot neztem ki en is. 17euroert lattam itt lidlben.:) koszi a tippet.
2020. febr. 13. 13:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!