Mol evo 100. as benzin jó láncfűrészbe?
"sötét csávó" Nézd,mindenki magából indul ki, ha te így vélekedsz saját magadról biztosan van benne igazság!
A 100-as benzin összetételéről csak annyit, hogy igen tisztában vagyok vele! És? Honnan veszed hogy ami benne van rákkeltő? Azért mert azt mondják? Most őszintén! Pár éve még a kolbász volt rákkeltő, meg a vörös húsok, tiszta vicc, ez az ez rákkeltő az rákkeltő téma, ennyi erővel minden rákkeltő, erre hivatkozni meg már rohadt égő, és értelmetlen.
"Nyomjuk a szájkaratét?"
Nem köszi, karatézz magadban, fogadni mernék megy az egyedül is,(szerintem fogod ezt bizonyítani is a következő hozzászólásodban) vagy keress magadhoz mérten egyenlő ellenfelet, én speciel nem kérek az idióta okosságaidból!
Az hogy kőkorszaki cirilbetűs a gép amiről szó van, az tény,a gond csak az,hogy nem festettem ki a tankját, mióta megvan cirka 15-év,azóta a gyári festés volt benne, eddig érdekes módon bírta a benzint, egészen eddig 100-ast meg asszem 105-öst tankoltam bele, viszont legutóbb nem lehetett kapni a kúton 100-ast, így úgy voltam vele mondom kibírja azt az egy alkalmat, hát nem bírta ki.
Simsonommal ugyan ez a helyzet, annak a tankjából is kioldotta az etanol a festéket és elkezdte rohasztani a tankot,mondjuk abba nem E10-lett téve hanem még E5 előtte 2 -évig azzal se volt gond míg nem látott etanolt.
Szomszéd kínai láncosánál a benzincsövet ette meg, de nem 1 -év alatt 2-hónap alatt, előtte annak se volt baja, csak a berántóval kellett vacakolni folyton.
Havernak a babettájának a karbiját kezdte el enni, 3-hónap alatt tele lett fehér oxiddal a karbi.
Ennek se volt előtte ilyen baja előtte, mondjuk sokáig vegyesben használta,mikor mit kapott bele.
4-t robogójánál hasonló gond csak ott a gumitömítést kezdte el megenni.
Még sorolhatnám, de minek? Így is úgyis pattogni fogsz. Az a baj az ilyenekkel mint te,hogy hiába mutatnám meg akár személyesen az alkatrészeket, hiába hívnánk oda egy szerelőt,te még akkor is hajtogatnád, á hogy nem az etanol áááá nem, pedig még a napnál is világosabb az etanol nem való ezekbe a gépekbe, nem arra lettek kifejlesztve/méretezve és pont.
De innentől a vitát tényleg zárom, nem látom értelmét hogy egy okostojással vitatkozzak az egyértelműn!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!