Hogy tudom fixre kötni a fényvetőt?
Van egy 10 W-os led fényvetőm (reflektorom), aminek az érzékelése már nem tökéletes, ezért fixre akarom kötni, hogy műhelylámpa legyen belőle.
Ha a bejövő áram két vezetékét összekötöm a driverbe menő két vezetékkel, az úgy jó lesz? Ha nem, akkor hogy?
Így kép alapján arra tippelnék, hogy az érzékelő a fázist szakítja meg, és ha összekötöd a bejövő vörösesbarna vezetéket a jelenleg a pirossal összekötött kék vezetékkel, akkor folyamatosan működni fog. De ez csak tipp, mindenképpen mérd ki, hogyan működik!
A védőföldet pedig remélem csak te kötötted le a fénykép kedvéért és nem így lóg bele a nagyvilágba.
Köszönöm, jó lett.
Nem méregettem, mert nem tudom, hol mit kellett volna mérni, csak azt kockáztattam, hogy lenyomja az automatát...
Belevittem a tápkábelt, összesodortam a driverbe menő vezetékekkel, és visszanyomtam a hüvelyeket.
A sárga eleve nem volt bekötve, nincs is helye...
A fényerő sajnos igen gyenge. A kinti fénye alapján pedig azt gondoltam, hogy 1 m-ről eléggé fog világítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!