Fexi73 kérdése:
Mi a véleményetek a Kawasaki K-AC50/2200-as kompresszorról?
Figyelt kérdés
2020. jan. 25. 19:39
1/9 anonim válasza:
Nekem speciel einhell van, de szemeztem ezzel is, nem tűnt rossznak egész jó anyagúnak tűnik.
2/9 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom,kb. Einhell,sheppach kategória lehet.
2020. jan. 25. 20:23
3/9 Fantom83 válasza:
Én csak az 50 litert keveslem,de más márkák sem adják sokkal olcsóbban a hasonló teljesítményű gépeiket.
Egyáltalán szükséged van-e a dugattyús gépre,ill a munkádhoz elég lesz-e az 50 liter?
4/9 A kérdező kommentje:
festékszórót,szögbelövőt üzemeltetnék róla. Kerítést szeretnék homokszórni,de arra gondolom kevés lesz.
2020. jan. 25. 21:00
5/9 Fantom83 válasza:
Szerintem oda több kell mint 50 liter.
6/9 anonim válasza:
scheppach einhell szerintem jobb, bár barkács kategóriák(talán a scheppach ipari felé kacsintgat) kawasaki szerszámgépek gagyi megvett nevű vackok(a jó ég tudja ki gyárthatja)
7/9 anonim válasza:
előző vagyok, én inkább ezt venném, még olcsóbb is
8/9 anonim válasza:
Szerintem "a" Kawasaki-hoz semmi köze.
9/9 A kérdező kommentje:
Megvettem használtan,kitűnő állapotban a Kawasaki kompresszort. Kínai minden porcikája,de egész erős kis gép. 8 bar-ra pillanatok alatt feltermelődik.
2020. jan. 27. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!