Tipikus panelházban a mosógép kivezetésének van egy csonk, milyen cső kell hozzá?
Ha '' gyári''a kád és nem akarod a csövet belevezetni akkor hosszabbítás meg, és vezesd el a kád mögött a csap szifonjába, ahhoz kapni kis toldó csöcsöt amivel bilinccsel rá lehet rögzíteni... Vagy a csap szifonját cseréld le mindegyikhez adnak mosógép csatlakozó csöcsöt, egy szett szifon kB 1000 Ft, egy toldó cső kB 600-1000 Ft...
Ez a sajátom... Kicsit csöves de még fizetem a hitelt addig nem tudok nagyobb összegű felújítást csinálni csak tákolok.
Ez a kád alatti '' gyári" lefolyó, ezen nincs mosógép csatlakozó, ami tekerős dugó rajta van az esetleges dulugulas megszüntetésére van. (nálam 2 tömítés is szivárgott, szerencsére dugulás miatt észre vettem igy kicseréltem mielőtt szóltak volna lentről), egyébként ennek az átnézését ajánlom mindenkinek, nagyon alattomos tud lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!