Mi a tapasztalat ezzel a hegesztővel?
otthoni barkácsolásra vennék hegesztőt, ezen a porbeles hegesztőn gondolkodtam
mennyire megbízható?
90A milyen vastagságig elég?
Én soha nem javaslom a porbeles készülékek vásárlását. Egyrészt mert horror 4-5 ezer körül van kilója a huzalnak, másrészt tényleg csak barkácsolásra való, már a mi a varrat minőségét jellemzi.
De miért fontos hogy porbeles legyen? Lemezt akarsz vele hegeszteni?
nem kell mindenképp porbelesnek lennie
a co az drága a pálcás meg nem az én világom
amit néztem hogy az olcsó porbelesek hibája hogy AC, de azt megtudom csinálni DC-re
Nekem van többféle hegesztőm is.
A belinkelt gépet -ha működik- nyugodtan vedd meg. (Próbáld ki.)
Vékony pl. 0,75-ös - 1 mm-es lemezt csak ezzel tudsz hegeszteni.
A pálcás átégeti, azok vastagabb anyaghoz valók.
Amúgy minálunk Bp.-en: 3500 Ft/kg a porbeles kilós tekercsben.
Kis gyakorlás mindenképpen kell hozzá.
megtehettem volna hogy megveszem és lehet rá is cseszek vele de nem biztos
ezért tettem fel a kérdést hogy véleményeket/tapasztalatokat kapjak, több oldalon is utánna olvastam, így legalább ha megveszem nem lesz nagy meglepetés, de valószínű hogy inkább lemondok róla és inkább veszek egy pálcásat ha tényleg enyire rossz mint amenyire a többség állítja
Ez egy elég gagyi gép és a 90A is elég kevés. Ha már porbelesben gondolkozol én inkább egy kombi gépet javaslok, mint pl ez:
Igaz, hogy jóval drágább, de az inverter, a két funkció és a 130A miatt sokkal jobb választás mint a Güde. Ráadásul a bekapcsolási ideje is lényegesen jobb (60%).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!