Vásároltam egy fokhagymanyomót, de már az első hazsnálatnál eltört, mi a teendő?
Bár a csomagolása már nincs meg, azt hiszem, pont így nézett ki: [link]
Lényegében letört a nyele, ahogy ki akartam vele nyomni egy fokhagymát.
Ti tapasztaltatok már hasonlót? Ez egy jól irányzott csalásnak tűnik, rossz minőségű termék, nem?
Kb. 99% esélyt látok arra,h leráznak a "nem rendeltetés szerű használat" dumával.
Öntési hibás lehetett,ez megesik.
"Ócska" / bolha piacon,hagyatékos hirdetésekből keress retró konyhai felszerelést,hidd el,azok még 20 évig azok maradnak...
Szerintem bármelyik boltba mész egy szinten vannak az ilyen konyhai cuccok minősége,burgonya passzírozó nyele tiszta sorjás,vagy a fagyis kanálnak,a galuska szaggató műanyag nyelén hitvány popszegecs van,az egész beleszakad a forró vízbe,és a háziasszony kezét leforrázza a kicsapódó víz,plusz a gáztűzhelyet beteríti. Neked eltört a fokhagyma nyomó nyele. Vagy a káposzta reszelő pengéje kiugrik,mert két hitvány csavar tartja a fában,újra kell csavarozni,stb,stb,stb.
Csak így megjegyzem,h elvileg minőségbiztosításos világban élünk,tehát elvileg lenni kellene egy minimum szintnek.
Fémiparban a sorja szigorúan tilos,de nálunk lehet forgalmazni sorjás fém eszközöket? Hogy is van ez???
barkács kategóriában tetted fel, valami javítási megoldás érdekelne?
alu öntvény hegesztés?
a valódi megoldás: nyugta, és kereskedő...
Dobd ki,mert csak az idődet pazarolod rá.
Ez is eladásra készült ,és nem használatra .
nem fogjátok elhinni, de amikor eltörött, mérgemben bevágtam a kályhába, azóta tüzet raktam benne 2x is, és most előkerült a hamuból a fokhagymanyomó: SZÉTOLVADT!!!
úgy néz ki, mint Salvador Dalí festményén az óra!
hát milyen ötvözet az ilyen? ólomból van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!