Van egy 63 cm-es neon csö lámpa . Fel szeretném rakni a konyhába. Csak most sajna kék szinü neon van bene. Csak nem értek ehez hogy hogy vannak a neon csönél hosszt kell nézni vagy tipusát? Kb mennyibe kerülne egy uj cső?
Szia!
Abba az armaturába 59-cm hosszú fénycső kell + nézd meg hány w-os a régi benne és olyat vegyél. Az árát nem tudom de szerintem pár száz forint lehet.
Én még annyit hozzátennék a fentiekhez,hogy van hideg és meleg fényű cső.
A hideg kékesfehér
meleg sárgásfehér
Létezik a hagyományos gyújtó..ez egy hengeres(kb Baby góliát elem méretű) alkatrész 2 érintkezővel ami bajonett záras-- negyed fordulattal együtt jön ki a foglalatából.
Jellemzői:
lassan-- és villogva való begyújtás,50HZ-en villog..(szem zavaró),gyújtópatron szükséges,begyújtáskor a neon 2 széle narancsosan világit...olcsó a gyújtópatron.
Az új neon rendszerekben már 1 teljesen elektronikus gyújtó szerkezet van(elektronikus előtét a neve),...ez egy kis műanyag dobozka,amiből a vezetékek a neoncsőhöz direktbe vannak kötve.
Jellemzői: Azonnali begyújtás(0.1 sec alatt),villódzás mentes fény,egyszerű bekötés,a neoncső tovább tart ki,viszont drága maga az elektronikus előtét gyújtó, (nem igényel patront csak 220V-ot kell neki).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!