Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Oregon 95TXL SpeedCut "kékfogú...

Oregon 95TXL SpeedCut "kékfogú" láncról kinek mi a tapasztalata?

Figyelt kérdés
Egy ilyen láncot szeretnék vásárolni, és kérdezném tőletek, mi a tapasztalatotok, milyen a vágás minősége.

2019. dec. 19. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Ne idegelj mán, minek arra Bluetooth?
2019. dec. 19. 20:13
 2/6 A kérdező kommentje:
2019. dec. 19. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Ja, a zöld? Hát az hamar megkopik! De úgyis a foga a lényeg, nem?
2019. dec. 19. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
65%
Az Oregon láncokkal csak egy bajom van hogy könnyen megégnek és nagy a hőtágulásuk. Ezt a típust spec nem ismerem de úgy tűnik pont ezt próbálja kiküszöbölni. Ugyanakkor látok a láncon olajzó csatornákat de nem túl bíztató például a stihl láncokkal összehasonlítva.
2019. dec. 20. 20:10
 5/6 A kérdező kommentje:

# 4/4

Köszi szépen a válaszod!

Akkor a STIHL jobb valamivel?

Azt mondják hogy jóval drágábbak a STIHL láncok az Oregonhoz képest.

Egy olyan láncot keresek és vásárolnék, ami hosszabb élettartamú, nem kopik hamar, nem szakad és nem ég meg hamar, arról meg nem is beszélve, hogy ne kelljen sűrűn feszítgetni!

2019. dec. 21. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem egy jó nagy kamu az a lánc.Ha jól összehasonlítom a sima 21lpx láncal fele annyi a szem mérete Kvázi fele annyiszor lehet megreszelni.Ha megnézed a vágó élt az nem egyenes hanem befelé íves a kialakítása-ezt te az életbe nem fogod újra így megélezni tehát csak a gyári éllel fog nagyon menni utána ugyan olyan mint a sima olcsóbb oregon.Méretre szinte kisebb fogak mint a Stil Ps lánc(Pico super) pedig ez az oregon egy 325-ös osztású cucc.Szerintem simán parasztvakítás -de azért siettem megvenni én is :DDD
2020. febr. 1. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!