Hogyha a garázst szeretném átalakítani szobává, akkor hogyan álljak neki?
Ha valóban tartóelemekről van szó akkor én azt nem venném ki.
Ennyi alapján nehéz tanéácsot adni miért kell garázsajtó magasságánál nagyobb ablakod betenni?
A cikk-cakkban mellette lévő szobához kell, hogy ne üssön el. Ott pedig feljebb van az ablak.
És az áthidaló tartó elemnek számít?
Igen, határozpttan tartó elem.
ha jól értem:
Van egy garázsod,gondolom annak van egy ajtaja, de az ajtó magasága nem megfelelő ezért fölfelé szeretnéd bontani.
Az áthidó tartja a fölötte lévő téglát, jó esetben a koszorúig, ami a tetőt tartja.
Azt megteheted, hogy kibontos teljesen a koszorúig, a megfelelő magasságban beteszel egy új áthidalót, és föléfalazol.
DE
Nem tudom, hogy ez egy külön álló épület , vagy a ház része egy tető alatt, de ha nem vagy gyakorlott, mielőtt nekiesel mutasd meg valakinek aki picit ért hozzá, mert a régi épületeken nem biztos, hogy van koszorú, és akkor végletes lehet ha leomlik.
a ház része, és kb 6 hónapos a ház :O)
Valószínüleg szaki fogja csinálni, csak mástól is hallanám, hogy hogyan.
Ha tégla a ház akkor simán kiszedi az átidalót, meg fölötte a téglát alulról felfalazza, betesz egy új áthidalót, és föléfalaz.
vagy:
kivési két oldalról a megfelelő helyen, beteszi az új áthidalót utána bontja ki a többit.
Gondolom a garázsajtó fesztávja, és a jövőbeni ablaké nem egyezik meg, ugyhogy az első variáció a valószínű.
Ennyi:) nem egy nagy történet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!