Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Miért vicces az ilyen dolog?

Miért vicces az ilyen dolog?

Figyelt kérdés
Előre szólok lehet unalmas lesz ez az eszmefuttatás. Egy 3D nyomtatókról készült videót néztem, ahol azt ecsetelték, hogy hogy lehet megoldani azt, hogy a nyomtatáskor az alaphoz csak épp annyira ragadjon oda, hogy az elkészültéig ott maradjon, utána viszont aránylag könnyen el lehessen távolítani. Itt mondták, hogy azt olvasták egy fórumon, hogy vannak, akik olyan "sufnimegoldást" alkalmaznak, hogy bekenik suliragasztóval. Itt elkezdtek ezen mosolyogni, hogy hát sok profi is így csinálja. Mi ebben a meglepő? Azért, mert olcsó és működik? Ha valami drágán eladott, ugyanolyan anyagú dolgot használnának, akkor fenn se akadtak volna ezen.
2019. dec. 14. 14:37
 1/3 anonim válasza:
91%
Szerintem nem sok embernek van itt tapasztalata 3D nyomtatással, de a cinizmus talán annak a toposznak szól, amikor olcsójánosék okosba megoldanak ilyen-olyan mechanikai kihívásokat, a felapplikált javítás két nap múlva elbaszódik és aztán a hivatalos szervízt felhívva elkezdik szidni a gyártót, hogy milyen szar minőséget ad ki a kezei közül.
2019. dec. 14. 15:04
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Van rá egy gazdaságos húszasom, hogy CultureGeeks videó volt. Egyébként azért megmosolyogtató az ilyen sokaknak, mert bele sem gondolnak, hogy a profik is szoktak trükközni ezzel-azzal. Például engem is mindig kiröhögnek, mert féktisztítóval pucolok le ezt-azt.
2019. dec. 14. 15:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak egy vicces közbevetés: pl. gipsz miért nem jó?
2019. dec. 15. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!