Milyen körfűrészt érdemes venni?
Figyelt kérdés
Szeretném meglepni a férjemet egy körfűrésszel. Hobbi szintű barkácsoláshoz kellene. Milyet érdemes venni, mire figyeljek? Előre is köszönöm a segítséget!2019. dec. 8. 22:12
1/9 anonim válasza:
Inkább add oda neki borítékban a rávaló pénzt, aztán majd ő megveszi magának, amilyet akar (és nem téged fog hibáztatni, hogy ilyen ..art vettél).
2/9 anonim válasza:
Gagyi a barkácsoláshoz sem jó.Ne az árát nézzed .
A jót ebben is meg kell fizetni .
3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De nem rémlik, hogy azt írtam volna, hogy gagyit, olcsót szeretnék venni. :) Természetesen tisztában vagyok az árakkal, csak a márkák között nem igazodok ki, hogy melyik lenne a megbízhatóbb...
2019. dec. 8. 22:32
5/9 anonim válasza:
van állványos, gérvágó, kézi, abból van akkus
ezeken belül teljesítményben, fűrészlap átmérőben különbözőek, illetve barkács, kisipari, vagy profi minőség, ezek az árakon is meglátszanak
6/9 anonim válasza:
és vannak a merülő fűrészek, amik hasonlóak a körfűrészekhez, de szerintem praktikusabbak
7/9 anonim válasza:
ha körfűrész kéne, nem örülnék ha valaki aki nem ért hozzá venne egyet nekem
8/9 anonim válasza:
utolsó három kérdésem lényege: ne vagyél körfűrészt
nem akarsz olcsót venni? 50, 100, 200, 300 ezer, melyik a már "nem olcsó"?
9/9 anonim válasza:
Másnak körfűrészt venni utoljára az átkosban volt érdemes. Akkor egy fajta volt kapható, nem tudtál lukra futni. Most meg sokszor akinek kell, az sem tudja eldönteni, hogy melyiket válassza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!