A konyhai páraelszivó kivezető csövét visza szeretném vezetni a konyhába, milyen szürőt tegyek bele házilag, ami nem engedné be a szagot?
Kályha, gázbojler, páraelszívó. Te aztán szeretsz veszélyesen élni mit mondjak.
Ebben a kombinációban durván életveszélyes az egész hóbelebanc!
Szerintem mielőbb hívj egy gázszerőt, aki rendbe teszi a kéményeket, ne házi barkácsolj, aztán ugorj be a templomba elmondani egy miatyánkot, hogy eddig nem fulladt meg senki.
Addig is kösd ki az elszívót, hogy még véletlenül se lehessen bekapcsolni.
1 Átfolyós gázbojler ami csak akkor kapcsol ha a melegvizet használjuk!
2 Az elszivó 4 napja müködik mivel ujja konyha! Eddig nem volt
Azért a 4 napért dobj be egy százast Szent Balázsnak!
Az elszívót meg szüntesd meg!
És hívj szerelőt aki rendbe rakja!
Sajnos a cikket nem találom, de pár éve egy 14 éves lány fulladt meg zuhanyozás közben, mert közben járt a szagelszívó is. Fél óra után tűnt fel a családnak, hogy még mindig folyik a melegvíz... Mindenki otthon volt.
Leállt a légzése, nem tudták újraéleszteni a mentők.
Fogalmuk sincs az embereknek, milyen veszélyes a nyílt égéstér + elszívó együttes használata.
Az elszívás hatására megfordulhat a a kémény normál áramlási iránya! Ez nagyon veszélyes! A CO mérgezés azért szar, mert először lebénul minden izmod, nem tudsz kiabálni, mozogni. Tudod, hogy baj van, és mindjárt meg fogsz halni...és pillanatokon belül másra is ez vár.
Amit csináltál életveszélyes!
Engem az érdekelne, hogy ha eleve visszavezeted a szagelszívót ugyan oda,
akkor mi értelme van bekapcsolni???!
HE?
Aktivszén filteres páraelszivóról még nem halottatok?
Én csak kérdeztem van-e ötlet ?
Amugy Gondoltam,hogy nincs pozitiv hatása az embere füstben főzni!
MArad a B verzió ! Kiteszem a gázátfolyót becsinálom a kéményt és teszek elektromos vizbojlert!
Amugy kösz a segitséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!