Milyen fúrót ajánlotok?
Egy egyszerű alap fúrót szeretnék, annyi igényem van, hogy ne gyorstokmányos legyen, vezetékes legyen, és jó ár/érték arányt képviseljen.
Igaz, hogy a Bosch zöld színű termékei nem jobbak a konkurenciánál? Egy Parkside fúró is van olyan jó, mint a barkácsáruházi versenytársai?
A zöld Bosch barkácskategória.
Kb. egy szinten mozog a Parkside-al, bár a zöld Bosch valamivel jobb.
Mivel nem írtál árat, mennyit szánnál rá így itt egy jónak tűnő kék Bosch: [link]
Én azt mondanám,h Makita ütvefúró 430W 14.590Ft,3 év garanciával,vagy Hikoki 550W 13.590Ft,szintén 3 év garanciával.
Nekem van régi Bosch-om,Parkside-om,ha most kellene vennem,csak az említett márkák közül választanék.
Bármit is rendelsz,jól figyelj oda a garanciális feltételekre (apró betű) mert bukhatod az extra garancia időt.
4. vagyok
menjél ki a műhelybe, és olvasd el mégegyszer: SKIL
Bosch az már lejárt, zöld BOSCH eleve barkács volt régen is, bár elég jó minőségűek voltak, Makita még úgy ahogy ipari, kivéve ezek a pirosak, Maktek vagy mi túró, fele alkatrészt kispórolják belőle, lassan a kékből is, ahogy a BOSCH csinálja(ez a BOSCH amúgy miből élhet, ki vesz még ilyen szerszámgépe?)
noname-et hagyjuk, az bármi lehet, nekem is van Faust, meg Rondy gépem, amit nem tudok tönkre tenni, SKIL!!! szintén barkács...
Maradt amit belinkeltem Metabo, régen is jó volt, a Hitachi megvette, az is jó most is
Meg a DeWALT ami szintén ipari
Na jó...a Makitát is elfogadnám
SKIL-ről annyit, régi holland fúróm örök életű, kábel, és tokmány csere után 20 évesen is mint az új
Régen minden jobb volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!