Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Kályhás kérdés! Milyen házibar...

Kályhás kérdés! Milyen házibarkács kályha legyen?

Figyelt kérdés
Építeni szeretnék leendő kibővítésre váró kisépületben egy kis kályhát, ZSEBPÉNZBŐL, csak nem tudom jóhogy miből, vagyis tudom csak vacinálok! Ami elsőre jött ötletem az egy téglából készült kiskályha, lábos főzőlappal, tepsi oldalfal bal oldalán és horganyzott csatornacső kéméynként. A másik ujdon ötletem az az, hogy van egy ajtós hordónk, azt oszlop zsalukővel kirakni, a hézagot feltölteni sárral (ezt a neten láttam a hordó kályhát) és ugyanúgy csatornacső kéménynek, és a szalukövek tetejét samott lappal lefedni és rá a tető. Vagy valami egyéb kályha legyen???? válaszokat és ötleteket köszönöm!! :)

2019. nov. 21. 14:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Olcsóbb és egyszerűbb venni egy használt kályhát vagy sparheltet. Attól függ, hogy mekkora helyiséget akarsz kifűteni.

De a kályhacső legyen rendes kályhacső! Az ereszcsatorna nem erre lett kitalálva. Áthevül, és könnyen tüzet okozhat.

2019. nov. 21. 15:23
 2/3 A kérdező kommentje:
csak ugye a használt sparhelek elég drágák, de mondjuk a nagyszüleimnél van egy kihasználatlan spahel csak azt a papám műhely asztalnak használja. Mondjuk a fűtésnek kutyabarátnak kell lennie, mert ő is ott éldegélne egy sarokban. a terület kb 90x90 alapterületű lesz
2019. nov. 21. 16:08
 3/3 Fantom83 ***** válasza:
100%
Szerintem a telefonod névjegylistájában tedd legelső helyre a tűzoltóság számát.
2019. nov. 21. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!